De levertijd van onze gordijnen ligt tussen de 10 tot 18 werkdagen. Gordijnen maken is een arbeidsintensief proces en wij stellen hoge eisen aan onze kwaliteit. Mocht het gebeuren dat een product niet binnen de gestelde tijd kan worden geleverd, dan ontvangt u daarvan altijd binnen enkele werkdagen bericht. De levering van onze gordijnen is geheel gratis. 

 Levering  

 

Ieder gordijn van Lunesto wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze gordijnen.

 

 

Op het moment dat we jouw gordijnen verzenden ontvang je een unieke track & trace code waarmee je jouw bestelling online kan volgen. Deze code wordt per email verstrekt bij de verzendbevestiging. Uiteraard is het mogelijk om de gordijnen op een ander adres te laten bezorgen. Bij het plaatsen van een bestelling geven wij de mogelijkheid om een ander verzendadres in te vullen.

De status van een bestelling kan je altijd volgen door in te loggen in jouw persoonlijke account op onze website. Natuurlijk kan je ons ook contacten indien je vragen hebt over de bestelling. Dit kan via de mail op info@lunesto.nl of bel naar 020-8934340